fredag 4 januari 2008

Wikegård är ett uns bättre än Arne.

Sitter och kikar på junior vm i hockey. Sverige spelar semifinal mot Ryssland. Vilken match så här långt! Det är chanser och åt båda hållen, spelarna fullföljer tacklingarna på bästa NHL manér. Helt underbart för oss tittare! Rena mardrömmen för tränarna.

Vilken teknik vissa av spelarna besitter, tänk om man vore hälften så grym med stickan. Vilken spelare man hade varit.

Visst var det straff när den svenska spelaren blev hakad i slutsekunden. Studsade upp ur soffan och sa ungefär samma ord som Kung Wikegård vrålade. Smurf!

Hedman är backchef, en kommande storback månne?

-

Pixbo mötte Storvreta igår inför storpublik. Kul idé att lägga matcherna i en ishockeyhall, varför görs det inte oftare?

Vilket ypperligt läge att passa på och göra en tv match tycker jag men det verkar inte TV4 tycka.. VAKNA NU ni som jobbar med innebandyn på TV4. Ni har ju de bästa förutsättningarna ni kan få med alla färdiga kameraplatser och dessutom kan få se en match från LÅNGSIDAN som alla vill. Men nej nej.. .den här matchen skiter vi i verkar man tycka på TV4. Säger bara en sak om att man inte visade matchen i TV

- KOM IN I MATCHEN TV4!

Matchen då. Jo den vanns av Pixbo. Enligt siffrorna vann dem klart.
Kan det ha berott på att Storvreta hade det klent ställt med backar till denna match på grund av skador eller var det individuella misstag man föll på? Inte en aning men det vet dem som såg matchen. Vi nöjer oss med det.

-
Nej nu ska jag fira, Sverige avgjorde i sudden precis som jag skulle publicera bloggen.

Vi hörs!

/Pelle

Inga kommentarer: