måndag 28 januari 2008

Ny vecka, nya tag..

Det har inte hänt mycket mer sedan senaste inlägget förutom att det är en ny dag. Var dock på byn med T.B och köpte ett längdskidspaket av märket Fischer (Gör inte dem leksaker föresten, Fischer-Prize?). T.B köpte likadana, eller så var jag som köpte likadana. Skitsaksamma.

Nu återstår det att se om laggen kommer att klara de påfrestningar dem kommer råka ut för de kommande veckorna.

---

En av våra coacher i Hagunda slängde ur sig en klockren kommentar under matchen i fredags.

En motståndarna blev utvisad för någon förseelse och adrenalinet pumpade som aldrig den när han satt på stolen bredvid sekretariatet. Precis bredvid sekretariatet är spelarbåsen och våra coacher står närmast sekretariatet under matcherna.

Spelaren satt och skrek/talade halvhögt till sekretariatet och frågade om och om igen när han skulle komma in. Saken hör till att det inte finns någon klocka för spelarna att se på när utvisningstiden är slut, resultat och tids-tavlan är uppsatt på samma sida som spelare sitter så endast publiken ser den. Men man borde kunna komma ihåg tiden eftersom man som mest ska sitta där i 2 hela minuter...

Efter att motståndarspelarn för femtielfte gången frågat när han skulle in (Det hade nog inte ens gått halva tiden på utvisningen) så sa våran coach iskallt.

- Du kommer in när vi gör mål!

Respekt. Den där kommentaren skulle till och med Niklas Wikegård vara avundsjuken på.

---

Nu är det matdags, flygande jakob står på menyn, mums!

Hörs!

Pelle

Inga kommentarer: