måndag 21 januari 2008

Måndag kväll.

Imorse började äntligen Idrott 1 på Högskolan i Dalarna. Cyklade till skolan med T.B imorse med väldigt trötta men positiva tankar. Det vart en riktigt bra dag! Nu på kvällskvisten är jag trött som satan och det blir en tidig sänggång ikväll.

-

På onsdag ska jag träna med Hagunda IF för första gången. Ska bli kul att träffa mina nya lagkamrater. Sedan väntar ett hett Uppsaladerby mot Årstagården på fredagskväll, spännande!

-

Ikväll spelas ett spännande storstadsderby i vår kungliga huvudstad. Gnägget möter Capeiro på hemmaplan på ”vardagsrumsgolvet”. Tror Jihde och grabbarna vinner då Capeiro inte visat upp någon vidare form i år. Tror dock att Täbygänget vaknar till liv lagom till slutspelet.

-

Sundborn och min tidigare klubb IBF Falun ungdom förlorade igår. IBF ledde inför sista och orkade inte riktigt knyta åt säcken, bara att ta nya tag. Sundborn med T.B i spetsen förlorade med 0-4 på bortaplan mot Västerås. Målskytten M. Fogd var borta för Sundborn och kommer så vara en tid framöver som jag förstått det. Utan honom får T.B:s lag det tungt.

Annars var väl Årstagårdens första vinst för säsongen omgångens skräll enligt många, jag anser att det bara var en tidsfråga innan de skulle ta sin första vinst i serien. Många unga duktiga spelare som har framtiden för sig. Deras motståndare, det forna Elitserielaget Huddik verkar vara helt ur form.

-

Idag damp det senaste numret av Sportmagasinet ned i brevinkastet. Helt klart Sveriges bästa sporttidning utan konkurrens. Ni som är intresserade av sport och vill läsa bra, intressanta artiklar med lite mera djup än det som står i diverse dagstidningar ges här chansen till det.

Over and out för denna gång

Pelle

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hagunda av alla lag? Varför så lång väg och pendla när det finns närmare... :)

Anonym sa...

-->Mogge

Varför inte? =)

Vinst direkt i debuten mot Årstagården ikväll, mkt viktig sådan dessutom. Vi kommer till träffen snart och det blir nog en fartfylld och rolig match för alla inblandade att se framemot!