fredag 14 december 2007

Landskamp..åååhhh såå roligt!

Läste Rune Engströms krönika på Innebandy magazinets hemsida. Skön snubbe. Mycket tankar och åsikter, skönt att det finns människor som vågar sticka ut. Håller med om en del han skriver, exempelvis det där med att bloggandet mest är till för inbördes beundran. Den kommentaren är ju klockren och stämmer läskigt väl in på verkligheten..

-

Vi har spelledigt denna helg så att vi ska kunna julpyssla den här helgen istället för nästa helg då vi har match henna mot Surahammar. Vi är dessutom dem enda två lagen som spelar den helgen i våran serie. Kanonplanering förbundet! Önskar er en riktigt god jul! Dårar…

Sundborn spelar mot YxhuggarAlfta ikväll. Såg precis att TB gjort två assist. Attans! Nu ligger jag efter ännu mer i vår interna poängligetävling. (Som om jag skulle ha en chans att vinna den ändå men skitsaksamma.)

Lagnytt i veckan: Blonbortas har brutit armen och är borta med gips i ett par veckor. Drick mer mjölk grabben! (Säger jag som brutit vänsterarmen 2 ggr, höger armbåge 1 gång och nyckelbenet 1 gång)

-

Finnkamp i helgen. Kul som tusan med matcher för landslaget men det känns ändå rätt ointressant. Varför? Jo för att enda sättet att följa matchen är via resultatrapporteringen via nätet, tjoho vad kul att följa en match på det sättet!

-

Falun slog Storvreta igår, mkt skönt att gå till serievila med en vinst i ryggen. Såg målen på unt:s hemsida. En hel del snygga kassar åt båda hållen men Storvreta ska vara glada över åtminstone två bollar som slank in. De såg inte helt otagbara ut för SuperStäll i målet. Fortsätt underskatta IBF så ses vi i Globen sen..

-

Snart är det jul och det innebär att det blir Annandagsinnebandy hemma i Öregrund. Tyvärr kommer inte stjärnmålvakten och division 1 keepern Johan Fallenius att vara med då han är skadad. Mycket tråkigt, alltid kul att hänga en slaggare i krysset på honom!

-

Nu har veckans På Spåret börjat, gubbigt? Nej inte ett dugg, Det är BJ:s favoritprogram och han är f-n inte gubbig.

Mors

//Pelle

Inga kommentarer: