torsdag 26 februari 2009

Nu var det längesen...

Morsning!

Var ett tag sen det skrevs nåt här. Får be om ursäkt till mina trogna läsare för detta. Tiden och lusten har inte infunnit sig på sistone. Har börjat med praktik och det är grymt kul att få "arbeta" lite igen. Var några år sedan sist! Men takterna sitter i, var så säkra. Just nu är jag hemma i Öregrund och har sportlov. Eller ja, lov och lov det finns alltid saker att göra när man är lärare/lärarstudent. Tog med långfärdsrören hem.. men eftersom det snöat så förbaskat så har jag inte kunnat åkt ett endaste någe. Det är för dåligt som Stenne skulle sagt!

---

Lirade match förra helgen, Rasbo borta 4-4. Lirade ett antal BP i andra perioden för att disciplinen i laget var under all kritik. Det fick vi sota för genom att vi endast fick med oss en pinne. Den pinnen kan Rasbo vara nöjda över, för i fem mot fem hade vi kontrollen på händelserna. På lör väntar lokalderby mot Dannemora/Österby det kan bli nåt att bita i det.

---

Faluns två största stjärnor är avstängda. Vad säger man om det då mer än att det är för dåligt.. snacka om att inte förstå innebörden av att man är en förebild för de yngre i föreningen eller i närområdet. Vet att de bägge spelarna är heta av sig, men nån måtta får det väl vara.. hoppas IBF Falun själv agerar och gör rätt för sig i den här frågan...

Say no more...

---

Övik klarade nytt kontrakt, återigen så fick storspelarna G.Domeij och J. Bäckström kliva in i slutet och styra upp det hela. Undrar hur många år till de har lust och vilja att göra det. Nu vet jag att Övik med största sannolikhet har klart med ett nyförvärv till nästa sässong som kommer ösa in mål. Men det handlar å andra sidan om att inte släppa inte mkt heller..

---

Brorsan har fyllt år, vete tusan vad jag ska köpa åt han i present. Ska träffas och umgås med han och lite annat folk på lör. Kommer nog bli skoj! Men som sagt var, undrar vad jag ska köpa åt han i present. Kanske ett signerat idolkort denna gång, föra julen fick han ett osignerat idolkort.. man måste ju förändra sig, inte så kul att få samma present två ggr ju..

---

Bloggen kommer leva upp lite mer under slutspelet, men just nu går den på sparlåga ett slag till. Den som väntar på nåt gott.. som man brukar säga.

Morsning

//Pelle

1 kommentar:

Britta sa...

Ja du nu var det RIKTIGT längesen:)